wat zeggen anderen over een optreden van dorus

"Goedemorgen Dorus, ik heb je gister zien optreden in Houten en sprak je nog even kort met mijn dochtertje op mijn arm. Ik vond de muziek en hoe je er soms bij drumde ontzettend goed. Ik zal je zeker aanbevelen als ik hoor dat iemand in mijn vrienden kring een feest gaat geven. "
9,0
Eric - Houten
"Via mijn werk op de zuid-as heb ik Dorus horen draaien op het dakterras van DLA Piper. Ik wist meteen dat ik zo mijn bruiloft zou willen vieren. Lekkere muziek, goede beats, en niet teveel aanwezig! Op het einde wist hij het met een knaller af te sluiten."
9,2
Daphne - Zaandam
"Even dacht ik of het niet te zwaar was voor ons tuinfeest maar, je wordt maar één keer 40 en dus hebben we goed uitgepakt. Wij hebben nooit spijt gekregen om Dorus te boeken, lekkere muziek, dansbaar, vrolijk en voor alle leeftijden..."
Familie Freriks - Broekhuizen
8,0
"Dorus stond met zijn broer drie jaar lang bij de ingang van Emporium. Daar zagen wij de potentie in van mobiele DJ's. Dankzij Dorus en zijn broer is dat een hele nieuwe business geworden. Samen hebben ze wachtende bezoekers van onze festivals vermaakt met muziek, entertainment en een unieke blikvanger door hun opvallende caravan. Veel gasten verbleven bij de jongens of zagen het als ontmoetingsplaats."
Matrixx Nijmegen - Emporium
7,0
"Voor onze bruiloft zochten wij een DJ die niet te commercieel draaide. Zelf bezoeken we graag Strandtenten waar regelmatig lounge wordt gedraaid. Die muziek sprak ons wel aan en via via kwamen we bij Dorus terecht. Hij heeft onze wens in vervulling gebracht want het was een trouwdag om nooit te vergeten. Dorus bedankt!!!"
Familie Boshoven - Eindhoven
10!
"Van tevoren twijfelde wij even of de muziek van Dorus niet te hard zou zijn. Maar wij hebben uiteindelijk geen spijt gekregen want Van Dorus heeft ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Volgend jaar weer!"
Familie Franssen - Venray
8,5
"I Need More Cowbell!! Fantastisch!!! Als je ooit een feestje geeft dan boek je Van Dorus. Op ons bedrijfsfeest mocht ik de muziek regelen. Bij de lokatie vertelde ze mij over een drummende DJ: Dorus. Deze gast weet hoe je een sfeer van begin tot eind neer moet zetten. Goeie tunes, vette grooves, en zonder enige verzoekjes draait hij vanzelf de lekkerste plaatjes!"
Bernard de Koning - Apeldoorn
9,0
"Bij ons jaarlijkse driedaagse Foodtruck Festival is Dorus een waardevolle toevoeging... Zonder muziek is er minder sfeer en dat weet Dorus goed te vangen... Mensen blijven langer op ons festival en daardoor wordt er meer geconsumeerd. Zijn muziek keuze is voor alle generaties en voor ons voor herhaling vatbaar."
Wilma Vredenburg
9,0
"Zonder Dorus en zijn broer zou onze trouwdag er een stuk minder leuk uitzien en horen! Juist die drums maken het zo anders dan alle andere DJ's... Ze zijn niet moe te krijgen. Geen spijt en een absolute aanrader..."
Familie Van der Veen - Hilversum
9,5
"Wij zagen Dorus voor het eerst met Koningsdag optreden in Eindhoven... Toen hebben we een kaartje gevraagd en hem een jaar later uitgenodigd op ons Ibiza feestje. De sfeer, het weer was perfect, de muziek klonk lekker en onze gasten stonden al te bewegen voordat het feestje pas echt los zou gaan... Chapeau!"
8,5
Familie Kling - Waalre
9,1

beoordelingen van dorus

Op basis van 10 beoordelingen.

boek van dorus vandaag nog
Emporium, Lake Dance, Free Your Mind, Van der Valk, Paradiso, Jumbo Supermarkten, Nederlandse Orde van Advocaten, Effenaar, Baut, Lions Club...
Ik heb de afgelopen 15 jaar voor vele mooie merken, bedrijven en in toffe clubs mogen optreden! Hieronder een kleine selectie...

boek van dorus

  1. Van diner naar de nacht of andersom
  2. Minimaal 2 en maximaal 10 uur (voor dezelfde prijs)
  3. Het liefste buiten maar kan prima binnen
  4. Inclusief 2 drumcomputers waarop ik LIVE drum tijdens het draaien
  5. Inclusief huur van alle apparatuur

Bellen is het makkelijkste (06-52347387)
Dan kan ik meteen kijken of ik kan en je vragen beantwoorden.
Een mailtje sturen kan natuurlijk ook! dj@vandorus.nl

Dankje! De boeking is ontvangen en ik neem binnen 1 dag contact met je op...
Oeps! Daar is iets mis gegaan... Probeer het nog eens?