wat zeggen anderen over een optreden van dorus

8,8

beoordelingen van dorus

Op basis van 9 beoordelingen.

boek van dorus vandaag nog
"Goedemorgen Dorus, ik heb je gister zien optreden in Houten en sprak je nog even kort met mijn dochtertje op mijn arm. Ik vond de muziek en hoe je er soms bij drumde ontzettend goed. Ik zal je zeker aanbevelen als ik hoor dat iemand in mijn vrienden kring een feest gaat geven. "
9,0
Eric - Houten
"Wij zagen Dorus voor het eerst met Koningsdag optreden in Eindhoven... Toen hebben we een kaartje gevraagd en een jaar later uitgenodigd op ons Ibiza feestje. Toen heeft hij bij ons in de tuin opgetreden en iedere gast met een glimlach ontvangen. Het weer was perfect en onze gasten stonden al te dansen voordat het feestje pas echt los zou gaan... Chapeau!"
8,5
Familie Kling - Waalre
"Bij ons jaarlijkse driedaagse Foodtruck Festival Bon Apetit is Van Dorus een waardevolle toevoeging... Zonder zijn muziek is er minder sfeer en dat weet Dorus goed te vangen... Mensen blijven langer op ons festival en daardoor wordt er ook meer gegeten en gedronken. Gelukkig draait Dorus voor alle generaties en dus is het voor ons voor herhaling vatbaar."
Wilma Vredenburg
9,0
"Voor onze bruiloft zochten wij een DJ die niet te commercieel draaide en niet te saai. Zelf bezoeken we graag Strandtenten waar regelmatig lounge wordt gedraaid. Die muziek sprak ons wel aan en via via kwamen we bij Van Dorus terecht. Hij heeft onze wens in vervulling gebracht want het was een trouwdag om nooit te vergeten. Dorus bedankt!!!"
Familie Boshoven - Eindhoven
10!
"Dorus stond met zijn broer drie jaar lang bij de ingang van Emporium. Daar zagen wij de potentie in van mobiele DJ's. Dankzij Dorus en zijn broer is dat een hele nieuwe business geworden... "
Matrixx Nijmegen - Emporium
7,0
"Even dacht ik of het niet te zwaar was voor ons tuinfeest maar, je wordt maar één keer 40 en dus hebben we goed uitgepakt. Wij hebben nooit spijt gekregen om Van Dorus te boeken want eerlijk gezegd iedereen praat iedereen nu nog over ons feestje. "
Familie Freriks - Broekhuizen
8,0
"Zonder Dorus en zijn broer zou onze trouwdag er een stuk minder leuk uitzien en horen! Juist die drums maken het zo anders dan alle andere DJ's... En hij is niet moe te krijgen. Geen spijt en een absolute aanrader..."
Familie Van der Veen - Hilversum
9,5
"I Need More Cowbell!! Fantastisch!!! Als je ooit een feestje geeft dan boek je Van Dorus. Op ons bedrijfsfeest mocht ik de muziek regelen. Bij de lokatie vertelde ze mij over een drummende DJ: Dorus. Deze gast weet hoe je een sfeer van begin tot eind neer moet zetten. Goeie tunes, vette grooves, en zonder enige verzoekjes draait hij vanzelf de lekkerste plaatjes!"
Bernard de Koning - Apeldoorn
9,0
"Van tevoren twijfelde wij even of de muziek van Dorus niet te hard zou zijn. Maar wij hebben uiteindelijk geen spijt gekregen want Van Dorus heeft ons en onze gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Volgend jaar weer!"
Familie Franssen - Venray
8,5
Emporium, Lake Dance, Free Your Mind, Van der Valk, Paradiso, Jumbo Supermarkten, Nederlandse Orde van Advocaten, Effenaar, Baut, Lions Club...
Ik heb de afgelopen 12 jaar voor vele mooie merken, bedrijven en in toffe clubs mogen optreden! Hieronder een kleine selectie...

BOEK van dorus vandaag nog

  1. Minimaal 2 en maximaal 8 uur (voor dezelfde prijs)
  2. Van diner naar de nacht of andersom
  3. Het liefste buiten maar kan prima binnen
  4. Inclusief 2 drumcomputers waarop ik LIVE drumsolo's geef tijdens het draaien
  5. Inclusief alle gehuurde apparatuur 
Dankje! De boeking is ontvangen en ik neem binnen 1 dag contact met je op...
Oeps! Daar is iets mis gegaan... Probeer het nog eens?