DRUMMENDE DJ VOOR BRUILOFTEN, TUINFEESTJES EN FOODTRUCK FESTIVALS

Van Dorus maakt van jouw feestje een onvergetelijk feest!

Ik maak van een tuinfeest, bedrijfsfeest, foodtruck festival of bruiloft, een dag die je niet vergeten mag. Met een grote verzameling en bonte mix van vrolijke platen die veel funky, soul en jazz invloeden hebben, mix en drum ik de dag vol zodat er altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen. Naast het draaien drum ik op twee drumcomputers voor die extra impulsen waar jong en oud zich op kunnen vermaken. Geef jij een feestje en boek je mij, geef ik je een 100% handjes in de lucht voetjes van de vloer garantie!
boek van dorus vandaag nog

muziek voor je feest kies je zelf

Dus wil je er ook geen spijt van krijgen. Muziek is zo belangrijk. En vooral een DJ die kan aanvoelen wanneer de muziek wat sneller of rustiger mag. Wanneer er meer vocalen in mogen of juist meer melodieën mogen klinken. Dat kan alleen maar door jarenlang voor een gevarieerd publiek te draaien en ervaring op te bouwen. En die heb ik. Door ruim 12 jaar lang op feestjes te draaien ruik ik precies wanneer het een tandje zachter, harder, langzamer of sneller kan. En dat allemaal met muziek waarbij altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen.

luister naar meer muziek
8,8

beoordelingen van dorus

Op basis van 9 beoordelingen.

bekijk referenties

waarom je goed zit bij van dorus

  • Muzikant, accordeonist, pianist, percussionist, producer en DJ in één
  • Uniek geproduceerde muziek met herkenbare sounds
  • 12 jaar ervaring in binnen- en buitenland
  • Verrassende live act met percussie op drumpad en octapad
  • Genoeg energie voor extra lange sets

ik help je graag

Wil je samen de muziek of details bespreken van je feestje? Ik help graag en kan vragen beantwoorden op het gebied van muziek, de geluidsapparatuur, verlichting, opbouw en afbreken, planning en zelfs branding of marketing omdat ik daar in ben gespecialiseerd. 

luister naar de ibiza house mixtape

Deze zomerse mix luister je lekker in de tuin, zonnend met een biertje of wijntje in de hand... Even helemaal niets, je nergens zorgen om maken en genieten.

luister naar meer muziek

Hoe het ooit begon

Als vijfjarige jongen kreeg Dorus iedere zaterdag drumles van zijn vader. Dat begon met noten lezen, ritme behouden en drumsolo's naspelen van cassettebandjes. Deze passie voor ritme is nooit verloren gegaan, maar er ontbrak iets. Vrolijke deuntjes of swingende melodieën waarop ieder lichaam wil bewegen. Er moest een ander instrument bespeeld worden. Een met volwassen en warme klanken. De saxofoon was te groot en zwaar voor zijn leeftijd destijds. Bovendien smerig om tijdens de introductielessen aan iemand anders z'n rietje te blazen, dus vanaf zijn zevende heeft Dorus 10 jaar lang accordeonlessen gevolgd, waar de vrolijke hoem-pa-pa melodieën erin zijn gestampt. Deze combinatie van ritme en melodie komen jaren later samen in een live act genaamd Van Dorus. De vrolijke melodieën hebben plaats genomen voor professionele Joyful House muziek waar sinds 2010 door meer dan 30 labels wereldwijd muziek van Dorus wordt uitgebracht. In dit genre komen Deep House, Jazz en Soul, samen in een plaat of mix. Joyful house symboliseert: Leven in het moment met volle genot.
naar de homepagina