DRUMMENDE DJ VOOR BRUILOFTEN, bedrijfsfeestjes, verjaardagsfeestjes EN FOODTRUCK FESTIVALS

Dorus maakt van jouw feestje een onvergetelijk feest!

Ik maak van een tuinfeest, bedrijfsfeest, foodtruck festival of bruiloft, een dag die je niet vergeten mag. Met een grote verzameling en bonte mix van vrolijke platen die veel funky, soul en jazz invloeden hebben, mix en drum ik de dag vol zodat er altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen. Een keer wat anders dan de commerciële huis-tuin-en-keuken muziek. Naast het draaien drum ik op twee drumcomputers voor die extra impulsen waar jong en oud zich op kunnen vermaken. Geef jij een feestje en boek je mij, geef ik je een 100% handjes in de lucht voetjes van de vloer garantie!
boek dorus vandaag nog

goede muziek voor ieder feestje!

Muziek is belangrijk en wordt vaak onderschat. Tijdens een feestje moet een DJ aanvoelen wanneer de muziek sneller of rustiger mag. Wanneer er meer vocalen in mogen of juist meer melodieën mogen klinken. Zoiets leer je door de jaren heen steeds beter aanvoelen door de ervaring die je opbouwt tijdens optredens. Ruim 15 jaar draai ik op tal van verschillende feestjes en ruik ik precies wanneer het een tandje zachter, harder, langzamer of sneller kan. En allemaal met muziek waarbij altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen.

luister naar mijn muziek
9,1

beoordelingen van dorus

Op basis van 10 beoordelingen.

lees alle reviews

waarom je goed zit bij dorus

  • Muzikant, drummer, accordeonist, pianist, percussionist, producer en DJ in één
  • Uniek geproduceerde muziek met herkenbare sounds
  • 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland
  • Verrassende live act met percussie op drumpad en octapad
  • Genoeg energie voor extra lange sets

ik help je graag

Wil je samen de details bespreken van je feestje? Ik help graag en kan vragen beantwoorden op het gebied van muziek, geluidsapparatuur, verlichting, opbouw en afbouw, planning en zelfs branding of marketing omdat ik daar in ben gespecialiseerd. 

luister naar muziek van dorus

Een vrolijke mixtape met van begin tot eind het brede scala aan genre's wat ik draai. Goed voor onderweg of als achtergrondmuziek tijdens een feestje!

luister naar meer muziek
Emporium, Lake Dance, Free Your Mind, Van der Valk, Paradiso, Jumbo Supermarkten, Nederlandse Orde van Advocaten, Effenaar, Baut, Lions Club...
Ik heb de afgelopen 15 jaar voor vele mooie merken, bedrijven en in toffe clubs mogen optreden! Hieronder een kleine selectie...

Hoe het ooit begon

Als vijfjarige jongen kreeg Dorus iedere zaterdag drumles van zijn vader. Dat begon met noten lezen, ritme behouden en drumsolo's naspelen van cassettebandjes. Deze passie voor ritme is nooit verloren gegaan, maar er ontbrak iets. Vrolijke deuntjes of swingende melodieën waarop ieder lichaam wil bewegen. Er moest een ander instrument bespeeld worden. Een met volwassen en warme klanken. De saxofoon was te groot en zwaar voor zijn leeftijd destijds. Bovendien smerig om tijdens de introductielessen aan iemand anders z'n rietje te blazen, dus vanaf zijn zevende heeft Dorus 10 jaar lang accordeonlessen gevolgd, waar de vrolijke hoem-pa-pa melodieën erin zijn gestampt. Deze combinatie van ritme en melodie komen jaren later samen in een live act genaamd Van Dorus. De vrolijke melodieën hebben plaats genomen voor professionele Joyful House muziek waar sinds 2010 door meer dan 30 labels wereldwijd muziek van Dorus wordt uitgebracht. In dit genre komen Deep House, Jazz en Soul, samen in een plaat of mix. Joyful house symboliseert: Leven in het moment met volle genot.
naar de homepagina