MUZIEK kan een feestje maken of kraken

Ken je dat gevoel. Dat je op een feestje binnen komt lopen en je vanzelf begint te bewegen op een bepaalde 'groove'. Lekker. Dat ene basslijntje, die zwoele stem of die fijne melodie? Je weet niet wat het is, maar het is lekker. En je staat al te swingen voordat je de gastheer- of vrouw überhaupt hebt kunnen feliciteren!

Muziek is zo belangrijk, en wordt vaak onderschat. Tijdens een feestje moet een DJ aanvoelen wanneer de muziek sneller of rustiger mag. Wanneer er meer vocalen in mogen of juist meer melodieën mogen klinken. Zoiets leer je door de jaren heen steeds beter aanvoelen door de ervaring die je opbouwt tijdens optredens. Ruim 15 jaar draai ik op tal van verschillende feestjes en ruik ik precies wanneer het een tandje zachter, harder, langzamer of sneller kan. En allemaal met muziek waarbij altijd wel een deel van het lichaam gaat bewegen.

Luister naar de Joyful House mix

Een vrolijke mixtape met van begin tot eind het brede scala aan genre's wat ik draai. Goed voor onderweg of als achtergrondmuziek tijdens een feestje!

Luister naar de Ibiza House mix

Deze zomerse mix luister je lekker in de tuin, zonnend met een biertje of wijntje in de hand. Even helemaal niets, je nergens zorgen om maken en genieten.

Luister naar de Deep House mix

Een diepere House mix wat ook wenselijk kan zijn. Omdat ik jarenlang in clubs en disco's heb gestaan kunnen ook de diepere platen gekozen worden voor de latere uurtjes

Luister naar de Narcos Remix

Een remix die ik heb gemaakt van de bekende Netflix serie: Narcos. Het oorspronkelijke nummer is van Rodrigo Amerante: Tuyo!

UNIEKE MUZIEK waarop gedanst wordt

Sommige authentieke klassiekers verdienen een remix omdat het lekker in de mix moet passen. Daarom maak ik ook remixjes van bekende plaatjes die perfect in de mix passen om een herkenbare twist eraan te geven. Het gevoel dat je een liedje herkent maar verrast wordt door de verfrissend vrolijke draai die eraan is gegeven zorgt voor mooie herinneringen. Voor de gasten, voor de gastheer/gastvrouw, voor het eventuele personeel én voor de DJ. Je kunt ze gratis luisteren op en downloaden op mijn Soundcloud kanalen maar ook kopen in iTunes, Beatport, Traxsource en andere bekende webshops. Zoek op "Dorush" (mijn producernaam).

KRIJG JE GEEN GENOEG VAN DEZE MUZIEK?

Gelukkig heb ik twee kanalen op Soundcloud gevuld met muziek waarmee ik jouw gasten aan het dansen krijg. Sommige plaatjes worden uitgebracht onder mijn producer-naam: Dorush, door meer dan 30 labels wereldwijd. Sommige plaatjes geef ik gratis weg zodat iedereen ervan kan genieten. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Luister op soundcloud Luister op mijn producer kanaal

luister naar muziek van dorus
(geproduceerd onder mijn artiestennaam: Dorush)

Luister op mijn youtube kanaal