Voor een bedrijfsfeest is van dorus de ideale dj

ontzorg je bedrijfsfeest met van dorus

Voor jouw bedrijfsfeest kan ik de muziek verzorgen. Zo kunnen je gasten ontspannen, genieten en rustig met elkaar kletsen en hoor je op de achtergrond lekkere muziek waar misschien ook wel even op gedanst mag worden. Ter ondersteuning van een bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfsbarbecue, opening van een bedrijfspand, kerstborrel of nieuwjaarsborrel verzorg ik de dag met goede muziek in de stijl van je organisatie. Graag bespreek ik de mogelijkheden met je!
boek van dorus vandaag nog

Een onvergetelijke dag met de bedrijfsfeest DJ

Ben je bezig met het regelen van een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of ander personeelsfeest en nog op opzoek naar geschikte muziek? Steeds vaker wordt er gekozen voor een bedrijfs DJ. Vaak hoor ik: We zijn op zoek naar iets speciaals, anders dan anders. Graag hoor ik wat de wensen zijn zodat ik mijn act passend kan maken binnen de stijl van jullie organisatie.

op de achtergrond, van diner naar de nacht

De muziek hoeft niet hard, maar ook niet te zacht. Het moet lekker klinken, dansbaar zijn en de gasten moeten zich er vooral niet aan storen. Als bedrijfs-DJ is het belangrijk dat dit wordt aangevoeld en dat je vooral niet aanwezig bent maar wel de perfecte sfeer neerzet zodat gasten zich goed voelen.

Alles tot in de puntjes geregelD

Met 15 jaar ervaring bij bedrijfsfeestjes en de beschikking over een grote collectie muziek heb ik alles in huis voor een topfeest. Ik kleed de boel leuk aan, zorg voor de perfecte sfeer en geef een 100% handjes in de lucht voetjes van de vloer garantie! Klaar om te genieten.

9,1

beoordelingen van dorus

Op basis van 10 beoordelingen.

lees alle reviews

waarom je goed zit bij dorus

  • Muzikant, drummer, accordeonist, pianist, percussionist, producer en DJ in één
  • Uniek geproduceerde muziek met herkenbare sounds
  • 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland
  • Verrassende live act met percussie op drumpad en octapad
  • Genoeg energie voor extra lange sets

ik help je graag

Wil je samen de details bespreken van je feestje? Ik help graag en kan vragen beantwoorden op het gebied van muziek, geluidsapparatuur, verlichting, opbouw en afbouw, planning en zelfs branding of marketing omdat ik daar in ben gespecialiseerd. 

luister naar muziek van dorus

Een vrolijke mixtape met van begin tot eind het brede scala aan genre's wat ik draai. Goed voor onderweg of als achtergrondmuziek tijdens een feestje!

luister naar meer muziek

boek van dorus

  1. Van diner naar de nacht of andersom
  2. Minimaal 2 en maximaal 10 uur (voor dezelfde prijs)
  3. Het liefste buiten maar kan prima binnen
  4. Inclusief 2 drumcomputers waarop ik LIVE drum tijdens het draaien
  5. Inclusief huur van alle apparatuur
Dankje! De boeking is ontvangen en ik neem binnen 1 dag contact met je op...
Oeps! Daar is iets mis gegaan... Probeer het nog eens?